SNELLE WIFI

Door onze glasvezelaansluiting van Kabeltex, ben je gegarandeerd van snel internet.

KOFFIE EN THEE

Boven hebben wij een keuken, waar koffie en thee gemaakt kan worden. Voor een lunch of verse Texelse vis loop je zo de haven op.

GRATIS PARKEREN

Voor de deur hebben wij eigen parkeer plaatsen. Hier is een Texel vignet dus niet nodig. Ideaal toch?

25m2

Onze vergaderruimte is voorzien van 2 grote tafels. Deze staan tegen elkaar aan, maar in overleg kan altijd een andere indeling gecreëerd worden.

1 TOT 8 PERSONEN

De ruimte is geschikt tot maximaal 8 personen. Reserveren is mogelijk vanaf 1 persoon.

Op zoek naar een gewoon goede vergaderruimte? Of een spreekkamer op uren dat het jou uitkomt? Gevonden!

Texelsche kade verhuurt vergaderruimte met alle faciliteiten die noodzakelijk zijn voor dé perfecte meeting. Of dat nu is voor een brainstorm in klein comité, of het maandelijkse overleg met de hele afdeling. Of je een training wilt geven, wilt vergaderen met je projectgroep, een coaching gesprek hebt, of dat het een heisessie van de directie betreft. Of je verse appeltaart wilt, een gezonde smoothie tussendoor, een borrel na afloop, of een lunch.

Alles kan. Vraag maar raak. Vanaf 2 tot en met 8 personen kan er vergaderd, gecoacht en getraind worden op een prachtige plek

Op de begane grond met uitzicht op de Texelse vissersvloot is ‘KADE1’ te vinden. Een stijlvolle spreekkamer of coachingsruimte, net hoe je het wilt noemen. Met ‘KADE1’ biedt Texelsche Kade elke coach, counselor, psycholoog, mediator, trainer of adviseur een fijne ruimte waar in alle rust cliënten, klanten, patiënten, bezoekers of gasten ontvangen kunnen worden.

Onbezorgd werken in een vertrouwd voelende omgeving, waar een ongedwongen sfeer is gecreëerd om zo op ‘neutraal terrein’ de juiste gesprekken te kunnen voeren. Dat is ‘KADE1’. Wees welkom en verwelkom.

‘KADE1’ is geschikt voor maximaal 8 personen te reserveren. 

Inclusief gratis WiFi, Koffie en Thee. Catering op maat en dus op aanvraag.

Interesse? mail info@texelschekade.nl

Of bel: +31(0)615007514