DE ANTWOORDEN OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een mail!

In de avond vergaderen behoort uiteraard tot demogelijkheden. Onze standaard openingstijden zijn de werkdagen van 8.00 uur tot 20.00 uur, op aanvraag gaan we ook in de avond of het weekend open. Zonderextra kosten. Met eventueel extra service van een borrel of diner.‍

Elke vergaderruimte van de Texelsche Kade kan worden voorzien van een scherm, beamer en geluid. 

 

Parkeren bij de Texelsche Kade is gratis. Op ons eigen terrein hebben we een aantal plekken. Daarnaast is voor het pand een ruime parkeerplaats, maar ook aan het einde van de kade.

Elke werkplek bestaat uit een bureau, een stoel en stopcontact. Meer heb je niet nodig, toch?

Zeker. Dat stimuleren we maar al te graag. Je kunt een besloten training of lezing geven voor je kade collega´s, maar ook een open training of lezing voor iedereen die geïnteresseerd is.

Printen kan en mag bij Texelsche Kade. Dat geldt voor alle huurders. Texelsche Kade hanteert hierbij het principe van ‘fair use’. Onnodig bomen verspillen, houden we niet van.

Texelsche Kade beschikt over een razendsnelle glasvezellijn. Daarbij is er in het gehele pand gratis WiFi beschikbaar. En is er een beveiligde lijn aanwezig. Het gebruik van onze Wifi is altijd gratis.